C-22 Solvent Protez Saç Yapışkan Temizleyici

Walker Tape C-22 Solvent, Neden kullanılır?

Walker Tape C-22 Solvent, En Çok Popüler olan solventtir. Protez Saç kullanan kişilerin çoğu, bant yapışkanlarını temizlemek ve bakımını yapmak için çözücü kullanmıştır. Ama önemli olan soru, hangi çözücü cildiniz ve protez saç üniteniz için sağlıklıdır?

Portakal aromalı güzel kokan bu çözücü, güçlü özelliklere sahip. Yapışkanları hızlı şekilde çözmesi ve ciltte yanma yapmamasıyla ünlüdür. Bu nedenle en çok satılan seridir, aynı zamanda bakım merkezleri çoğunlukla bu ürünü tercih eder. Çünkü hızla çözer, cildi yakmaz, protezin altyapısına zarar vermez ve ortamında kötü kokmasına engel olur. Sizde daha önceden kullanmadıysanız, hemen denemek için sipariş verin.

C-22 Solventin, Protez Saç Üzerinde Etkisi
Protez Saç ünitesinin kullanım ömrünün ve görünüşünün ince detayları, bakım uygulama tarzına ve kullanılan protez saç malzemelerine bağlıdır. Bunun birden fazla nedeni vardır ama kısaca özetlemek gerekirse.

Bakım yapılırken kullanılan malzemelerin içinde olan maddeler, saç ünitesinin daha kısa sürede yıpranmasına neden olur ayrıca saç telinin yapısını bozar. Dolayısıyla bu durumu aza indirgemek için, Walker Tape C-22 Solvent gibi doğru olan malzemeleri tercih etmek gerekir. Protez Saç İçin doğru bir tercih. Ama sadece bu yeterli değildir, bakım yaparken bazı püf noktalarını ve tekniklerini kullanmak gerekir. Bu detaylara dikkat ederek sistemi kullanmak, bakım yapma sürecini uzatır ve daha güvende hissettirir. En güzel tarafı ise, protez saçın kullanım ömrü neredeyse iki kat artar. Dolayısıyla eğer siz bu detayları uygularsanız, protez saçınızı uzun süre verimli kullanırsınız. Aynı zamanda, saçın şekle girmesi bile daha iyi olur. Protez Saç kullanmak zor değildir aslında, püf noktalarını uygulayarak çok rahat edilebilir.

Özellikleri
  • İsim: C-22 solvent
  • Özelliği: Sökücü
  • Boyutu: 12 FL OZ (355ml)
  • Görünüm:Turuncu
  • Koku: Turuçgiller
  • Hipoalerjenik: Yok
  • Uyumluluğu: Tüm bant çeşitleri

Talimatlar

  1. C-22 Solventi kapaklı olan bir saklama kabına boşaltın.
  2. Tabanın yani bantlı yapışan olan yüzeyini solvente gelecek şekilde kabın içine koyun.
  3. 5 veya 10 dakika bekleyin
  4. Bir bez yada peçete yardımıyla bantları tabandan ayırın.
  5. Başka bir saklama kabina şampuanlı su hazırlayın
  6. Protez Saçı çıkartıp şampuanlı suyun içine koyun
  7. 3 veya 4 dakika bekleyip duruladıktan sonra işlem tamamdır.
  8. Cilt için bir pamuk yardıyla kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال

#
Nasıl yardımcı olabiliriz?